6. luukku – Millaisia säästöjä led-valoihin siirtyminen voi mahdollistaa?

Vahasen joulukalenteri kertoo, mitä olet aina halunnut tietää rakennetusta ympäristöstä

Mitä sinä olet aina halunnut tietää rakentamisesta, rakennetusta ympäristöstä, akustiikasta, talotekniikasta, energianhallinnasta, arkkitehtuurista, putkiremonteista, kaupunkikehityksestä, sisäilmasta, betonista, lisärakentamisesta, oppimisympäristöistä, kuntotutkimuksista….? Vastaamme Vahasen joulukalenterissa usein esitettyihin kysymyksiin. Luvassa on runsaasti hyödyllistä tietoa sekä muutama jouluinen yllätys. Laita kalenterimme seurantaan, sisältöä julkaistaan joulukuun jokaisena päivänä jouluaattoon saakka.

Mitä hyötyjä led-valoista on ja millaisia säästöjä niillä voidaan saada aikaan?

Markku Järvinen Vahanen Talotekniikka Oy:stä vastaa seuraajamme kysymykseen led-valojen hyödyistä ja säästömahdollisuuksista kiinteistöissä. Kurkkaa video alta!

Hyvä valaistussuunnittelu tukee tilan ja käytön tarpeita

Laadukkaalla valaistuksella ja valaistusohjauksella voidaan parantaa keskittymistä ja antaa vireyttä työntekoon. Tilan valaistus vaikuttaa myös työergonomiaan, työhyvinvointiin, työssä jaksamiseen ja tehokkuuteen. Nykyaikaiset ratkaisut kuten LED-valaistus ja valaistusohjaus säästävät energia- ja huoltokustannuksia merkittävästi.

Lue lisää valaistussuunnittelun palvelustamme!

Tutustu myös aihetta koskeviin blogikirjoituksiimme:

Voimmeko olla jotenkin avuksi?

Jätä yhteystietosi, niin otamme pikimiten yhteyttä. Huomioithan, että emme palvele yksityisasiakkaita.